Heeft u een buitenschilder nodig?

Het onderhouden van het buiten schilderwerk is belangrijk. Niet alleen voor een mooi gezicht, maar een goede verflaag beschermd uw houtwerk tegen verschillende weersomstandigheden en slijtage. Ons doel is om uw huis te beschermen tegen water, kou en warmte. Een combinatie van warmte en nat hout zorgt voor houtrot. Het is daarom van groot belang dat het houtwerk goed wordt bijgehouden.

 

Wat valt er onder buitenschilderwerk?

De gehele buitenkant van uw huis, van de muren, de deuren, de kozijnen, het tuinhuisje tot de dakkapel. Wij zorgen er voor dat uw houtwerk en muren weer beschermd worden en mooi uit zien.

Wij werken met de beste verf producten voor buiten. Wij gebruiken producten van Boonstoppel, Veveo, Caparol en Sikkens.

Naast het schilderwerk kunnen wij ook ramen vervangen en plaatsen. Heeft u een barst in uw raam of wilt u uw enkel glas ramen vervangen voor dubbel glas? Geen probleem, wij kunnen dit voor u doen.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Alles wat onder buiten schilderwerk valt kunnen wij u mee helpen. Wij zullen allereerst kritisch kijken naar uw schilderwerk om vervolgens een onderhoudsplan op maat te maken. Heeft u vragen over het schilderwerk of wilt u graag kleur advies, geen probleem. Met onze ruime ervaring kunnen wij u het beste advies geven.

 

Wat kost buitenschilderwerk?

De kosten van buitenschilderwerk verschillen per huis. Dit is afhankelijk van wanneer de laatste keer onderhoud is gedaan aan het schilderwerk en de weersomstandigheden. Benieuwd naar de kosten om uw huis te laten schilderen, vraag dan gratis een offerte aan.