Op zoek naar een binnenschilder in Maastricht?

Uw huis van binnen weer opnieuw laten schilderen geeft een nieuw fris uiterlijk en hersteld beschadigde kozijnen of muren. Wilt u uw trap, ramen, deuren, ornamenten, plafonds, vloeren of muren laten schilderen? Wij kunnen dit voor u doen met de beste kwaliteit en zorg.

Een nette afwerking van uw muren zorgt voor een verzorgde, strakke indruk. Wij kunnen uw muren sauzen, maar ook voorzien van behang of glasvezelbehang.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast het schilderwerk kunnen wij ook ramen vervangen en plaatsen. Heeft u een barst in uw raam of wilt u uw enkel glas ramen vervangen voor dubbel glas? Dan kunnen wij dit voor u doen.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om dubbel glas te plaatsen in een kozijn. Om uw huis met enkel glas toch goed te isoleren, plaatsen wij voorzetramen. Een voorzetraam is een extra ruit die voor of achter uw huidige raam wordt gemonteerd.

Om uw ruiten goed vast te zetten gebruiken wij een nieuwe stopverf. Deze stopverf is flexibeler en gaat langer mee, maar behoud het uiterlijk van uw oude stopverf.